1957 ha desaparecido una nia en logrooSuwe ora jamu... Jamu godhong telo... Suwe ora ketemu... Temu pisan atine gelo... Suwe ora jamu... Jamu sogo thunteng... Suwe ora ketemu... Temu pisan atine seneng... Suwe ora jamu... Jamu godhong bunder... Suwe ora ketemu... Temu pisan tambah pinter... wkwkwkw 404 Bosss...